Planned Forum Maintenance - 24th May 2018

We will be doing maintenance on 24th May 2018. The forums will be read-only until the maintenance is finished.

64-Bit client

Hi,
Since the update of the 64-bit client, so since the update of melee weapon skins, the game has become so slow (personally I went from 60+ constant fps to 30-) ... Any suggestions to solve this problem ?

Comments

  • 41znohj41znohj Posts: 2

    mine too... is there any way to fix this?

  • Same here, I ve detected the GPU is not used at all, only CPU. I have maybe 10fps, can't play anymore.
    Any clue to solve this ?

  • im having the same issue....gpu is being used by the coherentui something but not the game.....gettign around 13-15 fps....
    Specs:im using a laptop(Acer Predator Helios 300)
    i5 7th gen (2.5ghz-3.5ghz)
    16 gig ram
    1tb hdd(7200rpm)+128gb ssd(game installed in hdd)
    gtx1060

  • _Wi.Bi_FlawLess_Wi.Bi_FlawLess Posts: 4
    edited April 19

    Ok I found the solution to your fps problems! Say thank you to Pumpkiller, roughly speaking, you have to do several steps:
    1- Right click on your desktop
    2- Open the NVIDIA Control Panel
    3- Go to the "Manage 3D settings" category
    4- Select "Program Parameter"
    5- You have added and you are looking for the Dirty Bomb folder
    6- And you choose the high-performance NVIDIA processors and then get them applied.
    And here is the turn is play you just have to turn Dirty Bomb and enjoy your 60+ FPS :)

    Post edited by _Wi.Bi_FlawLess on
  • Great solution , works perfect.
    Thanks

  • StarLord113StarLord113 Posts: 3

    im having the same issue....gpu is being used by the coherentui something but not the game.....gettign around 13-15 fps....
    Specs:im using a laptop(Acer Predator Helios 300)
    i5 7th gen (2.5ghz-3.5ghz)
    16 gig ram
    1tb hdd(7200rpm)+128gb ssd(game installed in hdd)
    geforce gtx 1060(mobile) 6gb...........
    used to get like 130+fps before the update....now not at all playable

Sign In or Register to comment.